Konferencja ” Nowe trendy w żywieniu dzieci, młodzieży i osób dorosłych”

23 listopada 2017 roku w Zespole Szkół Gastronomicznych odbyła się konferencja dla pracodawców w ramach Europejskiego Tygodnia Umiejętności Zawodowych.

Tematem przewodnim spotkania były ” Nowe trendy w żywieniu dzieci, młodzieży i osób dorosłych. Na początku spotkania P. Dyrektor powitała zaproszonych gości. Prelegentami poszczególnych bloków tematycznych były panie: Lidia Kunicka, Julia Piecyk, Kamilla Rosa oraz uczennica klasy IIIb Paulina Klocek, która jako młody pasjonat prawidłowego odżywiania i łączenia diety ze sportem przedstawiła swój punkt postrzegania zdrowego stylu życia. Konferencja cieszyła się ogromnym zainteresowaniem. Na zakończenie spotkania uczestnicy otrzymali certyfikaty.

 
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Skip to content