Dnia 20 listopada 2018 r., w sali technologicznej numer 33 odbyło się spotkanie Koła Młodego Technologa, na którym młodzież wykonywała potrawy z wykorzystaniem surowców typowych dla okresu jesiennego.
Temat przewodni: „Jesienne smaki”.
Uczestnikami była młodzież:
– z klasy II c: Martyna Zakielarz, Oliwia Winkel, Karolina Król,
– z klasy II a: Aleksandra Nieścieruk, Oliwia Przybylska,
– z klasy I b: Milena Adamczewska, Martyna Bielejewska, Marcin Regulski, Jakub Szymański,
– z klasy I a: Jakub Kownacki oraz
– z klasy IV b: Aleksandra Kieruj.
Potrawy wykonywane na zajęciach:
– jaglane mini placuszki dyniowe pikantne,
– tarta z pora, cukinii i papryki,
– deser ala szarlotka,
– zupa z dyni po tajsku z mleczkiem kokosowym oraz
– ciasto z burakiem.
Młodzież pracowała z dużym zaangażowaniem. Potrawy były bardzo smaczne i efektowne.
Organizatorzy: Grażyna Konieczna-Palacz i Julia Piecyk dziękują młodzieży za miłą współprace i zapraszają na kolejne spotkanie Koła Młodego Technologa, które odbędzie się w grudniu.
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27
play youtube,
play youtube,
xvideos,
porn,
hentai,
porn,
xnxx,
xxx,
Phim sex,
mp3 download,
MÚSICA MP3,
Dairy Queen Canada Delivery,
Bratslavia,
A L Pitching Leaders,
Your Earlobes Are Thick And Chewy,
Compare Iphone Models,
Pavlus Travel Tours,
December In Washington Dc,
Jo Ann Fabric And Craft,
Amrican Dream Mall,
Matt Nagy,
What Vaccines Do Dogs Need Annually,
Driving Licence Uk Renewal,
Man Gym Clothes,
2023 Playoff Standings,
Jordan Battle,