Koło Młodego Technologa

Dnia 03 marca 2020 r., w sali technologicznej numer 30 odbyło się spotkanie Koła Młodego Technologa.
Temat przewodni: „Kuchnia kolorowa i zdrowa”.
Uczestnikami była młodzież:
– z klasy III c: Cichowski Kamil,
– z klasy II a: Tabała Dominika, Kuchta Natalia. Maszkowska Paulina,
– z klasy I ga: Poczesny Paweł, Przymęska Jowita, Koralewska Martyna, Komor Sandra,
– z klasy I gh: Balawender Michalina,
– z klasy I gc: Arendt Kamil,
– z klasy I ph: Szymański Bartek
– z klasy 2 b: Regulski Marcin.
Potrawy wykonywane na zajęciach:
– Sałatka z pieczonego buraka,
– Zupa krem z pietruszki, selera i gruszki z czarnym sezamem,
– Tort naleśnikowy z mięsem,
– Deser z jogurtu, musli i konfitury,
– Ciasto z burakiem.
Młodzież pracowała z dużym zaangażowaniem. Potrawy były bardzo smaczne i efektowne.
Organizatorzy: Julia Piecyk dziękuje młodzieży za miłą współpracę.


Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Skip to content