Koła Młodego Technologa pod hasłem „ Wiosenne menu”

29 marca odbyło się spotkanie Szkolnego Koła Młodego Technologa pod hasłem „ Wiosenne menu”.

Wiosna to czas, kiedy „ciężkie” dania warto zastąpić lżejszymi i pożywnymi, których przygotowanie nie zajmuje dużo czasu. Proponujemy więc potrawy wykonane przez naszych uczniów, których smaki na pewno przypadną wam do gustu:
Sałatka z rukoli z granatem i pomarańczą oraz sosem winegret,
Zupa krem z zielonego groszku z miętą i prażoną gruszką,
Soczysty filet sous – vide na pure brokułowym z karmelizowaną marchewką,
Delikatna panna cotta z musem truskawkowym.


Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Skip to content