Dnia 28. 05. 2018 r. odbyło się Koło Młodego Technologa. Wiodącym tematem były kasze. Zajęcia nawiązywały do Dnia Gastronoma, Hotelarza i Turysty, który został przeprowadzony 29 maja pod hasłem: „Z kaszą za pan brat.”
Uczniowie wykonywali potrawy, których głównym składnikiem były różne gatunki kasz.
Celem zajęć było przełamanie stereotypu spożywania kasz w sposób tradycyjny, np. z szosami i uświadomienie jak wiele ciekawych, wykwintnych i smacznych potraw można wykonać bazując na produkcie takim jak kasza.
Proponowane dania to:
– roladki z bakłażana nadziewane kaszą kuskus,
– zupa krem z kaszy jaglanej,
– sałatka warstwowa z kaszą gryczaną,
– risotto z kurczakiem i warzywami,
– „sernik” z kaszą jaglaną.
Młodzież z dużym zaangażowaniem i pasją tworzyła kompozycje smakowe pod okiem pani Grażyny Koniecznej-Palacz i Julii Piecyk.
Przepisy na potrawy – Koło Młodego Technologa
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27
play youtube,
play youtube,
xvideos,
porn,
hentai,
porn,
xnxx,
xxx,
Phim sex,
mp3 download,
MÚSICA MP3,
Dairy Queen Canada Delivery,
Bratslavia,
A L Pitching Leaders,
Your Earlobes Are Thick And Chewy,
Compare Iphone Models,
Pavlus Travel Tours,
December In Washington Dc,
Jo Ann Fabric And Craft,
Amrican Dream Mall,
Matt Nagy,
What Vaccines Do Dogs Need Annually,
Driving Licence Uk Renewal,
Man Gym Clothes,
2023 Playoff Standings,
Jordan Battle,