Koło Młodego Technologa „POTRAWY PACHNĄCE ŚWIĘTAMI”

5 grudnia 2024 r. w Zespole Szkół Gastronomicznych w Pile, odbyło się Szkolne Koło Młodego Technologa. Tematem zajęć były „Potrawy pachnące świętami” z nutą tureckiej intensywności. Uczestnicy wykonywali smaczne, proste, a zarazem pięknie wyglądające potrawy oraz napoje.

Na zajęciach połączono polską tradycje świąteczną z tureckim zamiłowaniem do intensywnych w smaku przypraw w wykonaniu uczestników projektu: Praktyczna edukacja kluczem do sukcesu II, którego celem jest między innymi podnoszenie kompetencji zawodowych.

Uczestnicy spotkania:

  • Kamil Matej,
  • Zuzanna Szymańska,
  • Wiktoria Wiktorko,
  • Wiktor Wojewódka,
  • Jarosław Marlewski,
  • Kornelia Rybka,
  • Klaudia Król,
  • Oliwia Cichoń,
  • Gabriel Nisiewicz,
  • Wanesa Różańska,
  • Aleksandra Matej.

Opiekunowie: Irena Wasik, Julia Piecyk

Skip to content