23 listopada 2017 roku w Zespole Szkół Gastronomicznych odbyła się konferencja dla pracodawców w ramach Europejskiego Tygodnia Umiejętności Zawodowych.
Tematem przewodnim spotkania były ” Nowe trendy w żywieniu dzieci, młodzieży i osób dorosłych. Na początku spotkania P. Dyrektor powitała zaproszonych gości. Prelegentami poszczególnych bloków tematycznych były panie: Lidia Kunicka, Julia Piecyk, Kamilla Rosa oraz uczennica klasy IIIb Paulina Klocek, która jako młody pasjonat prawidłowego odżywiania i łączenia diety ze sportem przedstawiła swój punkt postrzegania zdrowego stylu życia. Konferencja cieszyła się ogromnym zainteresowaniem. Na zakończenie spotkania uczestnicy otrzymali certyfikaty.
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27
play youtube,
play youtube,
xvideos,
porn,
hentai,
porn,
xnxx,
xxx,
Phim sex,
mp3 download,
MÚSICA MP3,
Dairy Queen Canada Delivery,
Bratslavia,
A L Pitching Leaders,
Your Earlobes Are Thick And Chewy,
Compare Iphone Models,
Pavlus Travel Tours,
December In Washington Dc,
Jo Ann Fabric And Craft,
Amrican Dream Mall,
Matt Nagy,
What Vaccines Do Dogs Need Annually,
Driving Licence Uk Renewal,
Man Gym Clothes,
2023 Playoff Standings,
Jordan Battle,