Podsumowanie Projektu Erasmus + „Praktyka zagraniczna krokiem w przyszłość zawodową „

LA FIESTA ITALIANA „ – DZIEŃ WŁOSKI W GASTRONOMIKU 
8 listopada podsumowujemy I turę Projektu Erasmus+ „Praktyka zagraniczna krokiem w przyszłość zawodową”. Uczniowie prezentują materiały przywiezione z Włoch oraz inne pamiątki związane z kulturą kraju, w którym odbywali staż. Zaprezentowano także rodzaje makaronów jako najbardziej charakterystyczny produkt Włoch. Uczniowie zobaczyli film z pobytu na stażu, a także mieli możliwość zadawania pytań związanych z pobytem w Bolonii. Wszystko odbywało się przy dźwiękach włoskiej muzyki oraz miłej atmosferze.
Szczegółowe podsumowanie oraz film z pobytu ze stażu na stronie internetowej szkoły w zakładce Projektu.


Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Skip to content