Dnia 20.04.2018 w Zespole Szkół Gastronomicznych na hali sportowej odbył się pokaz kuchni molekularnej, który prowadził pan Adam Hołoga. Kuchnia molekularna to kuchnia „magiczna”, w której po zastosowaniu odpowiednich naturalnych składników powstają np. „kulki kawioru”. Prowadzący wykorzystał do przygotowania potraw ciekły azot, technikę żelowania i sferyfikacji, tworzenie kulistych elementów potrawy oraz metodę gotowania sous vide. Prezentowane potrawy były ciekawe pod względem intensywności smaku i struktury. Dzięki nauce i technologii możliwe stało się zmienianie konsystencji potraw. Efekty bywają zadziwiające. Jest to niezwykłe przygotowanie zwykłych potraw. Dania, które zostały przygotowane bardzo smakowały wszystkim uczestnikom pokazu.
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27
play youtube,
play youtube,
xvideos,
porn,
hentai,
porn,
xnxx,
xxx,
Phim sex,
mp3 download,
MÚSICA MP3,
Dairy Queen Canada Delivery,
Bratslavia,
A L Pitching Leaders,
Your Earlobes Are Thick And Chewy,
Compare Iphone Models,
Pavlus Travel Tours,
December In Washington Dc,
Jo Ann Fabric And Craft,
Amrican Dream Mall,
Matt Nagy,
What Vaccines Do Dogs Need Annually,
Driving Licence Uk Renewal,
Man Gym Clothes,
2023 Playoff Standings,
Jordan Battle,