W dniu 26.02.2019 roku w Zespole Szkół Gastronomicznych odbyła się prezentacja kulinarna związana z upowszechnianiem projektu Erasmus + „Praktyka zagraniczna krokiem w przyszłość zawodową „ Uczniowie biorący udział w stażu zagranicznym korzystając z gościnności „Koła Młodego Technologa” i jego opiekuna Pani Julii Piecyk, wspólnie przygotowali pięć potraw kuchni włoskiej. Na talerzach oczywiście królowały makarony, jednak nie zabrakło także słodkich przysmaków Italii. Udział w pokazie brali oprócz uczestników projektu, którzy z kolegami z koła wykonywali potrawy, także opiekunowie uczniów biorących udział w stażu we Włoszech pani Małgorzata Gzela, pani Marzena Raźniewska-Nalepa, pani Małgorzata Kania i pani Julita Jurdzińska. Zaszczycili nas także swoją obecnością zaprzyjaźnieni seniorzy z Centrum Aktywizacji Osób Starszych i Niepełnosprawnych oraz pani wicedyrektor Violetta Schött i nauczyciele, którzy przyglądali się pokazowi oraz obejrzeli przygotowaną prezentację i zdjęcia ze stażu i wysłuchali opowieści z pobytu w Bolonii. Każdy z uczestników pokazu otrzymał broszurę z przepisami wykonywanymi podczas pokazu. Całość zwieńczyła prezentacja potraw i przyznanie dyplomu uznania za najlepiej wykonaną potrawę , którą otrzymali.
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27
play youtube,
play youtube,
xvideos,
porn,
hentai,
porn,
xnxx,
xxx,
Phim sex,
mp3 download,
MÚSICA MP3,
Dairy Queen Canada Delivery,
Bratslavia,
A L Pitching Leaders,
Your Earlobes Are Thick And Chewy,
Compare Iphone Models,
Pavlus Travel Tours,
December In Washington Dc,
Jo Ann Fabric And Craft,
Amrican Dream Mall,
Matt Nagy,
What Vaccines Do Dogs Need Annually,
Driving Licence Uk Renewal,
Man Gym Clothes,
2023 Playoff Standings,
Jordan Battle,