Tematem przewodnim Koła Młodego Technologa był,,Recykling w kuchni”
Celem spotkania było ukazanie sposobów kreatywnego wykorzystania ,,resztek” i ,,końcówek” produktów spożywczych z lodówki i szafki. Istnieje wiele ciekawych przepisów kulinarnych , które pozwalają na ,,uratowanie” pozostałości w lodówce, poprzez przemianę ich w wyśmienite dania. Wystarczy odrobina pomysłowości. Kreatywność i pomysłowość w kuchni to bardzo pożądana cecha ,dzięki której nic się nie zmarnuje. Staraj się wymyślać nowe potrawy z tego co ,,masz pod ręką”.Zamiast wyrzucać ,,resztki jedzenia spróbuj wyczarować z nich prawdziwe specjały. Dzięki temu zapobiegasz marnowaniu żywności.
Uczniowie pod kierunkiem nauczycieli :Pani J. Piecyk oraz G. Koniecznej Palacz wykonali następujące dania :
1.Naleśnikowa pizza.
2.Sałatka ,,Misz masz”
3. Krokiety z chleba tostowego.
4. Zapiekanka gospodarza.
5. Ryżowe racuszki.
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27
play youtube,
play youtube,
xvideos,
porn,
hentai,
porn,
xnxx,
xxx,
Phim sex,
mp3 download,
MÚSICA MP3,
Dairy Queen Canada Delivery,
Bratslavia,
A L Pitching Leaders,
Your Earlobes Are Thick And Chewy,
Compare Iphone Models,
Pavlus Travel Tours,
December In Washington Dc,
Jo Ann Fabric And Craft,
Amrican Dream Mall,
Matt Nagy,
What Vaccines Do Dogs Need Annually,
Driving Licence Uk Renewal,
Man Gym Clothes,
2023 Playoff Standings,
Jordan Battle,