Szkolenie w Poznaniu

20 marca br. grupa młodzieży naszej szkoły gościła w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego
w Poznaniu, gdzie wzięła udział w „Mikserze Kulinarnym” w ramach programu Szef dla Młodych Talentów, zorganizowanym przez sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska. Celem „Mikserów Kulinarnych”, jest edukacja oraz umożliwienie spotkań młodzieży z najlepszymi polskimi szefami kuchni, tak więc gościem spotkania był Ernest Jagodziński – Szef kuchni restauracji „ Cucina 88” w Poznaniu, który opowiedział o codziennych obowiązkach i wyzwaniach na stanowisku szefa kuchni.
Młodzież wzięła również udział w pokazie kulinarnym o tematyce „ Tradycyjne polskie przysmaki na bazie mąki” , który został poprowadzony przez pana Michała Kutra -właściciela i szefa kuchni restauracji „A Nóż Widelec” w Poznaniu.


Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Skip to content