20 marca br. grupa młodzieży naszej szkoły gościła w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego
w Poznaniu, gdzie wzięła udział w „Mikserze Kulinarnym” w ramach programu Szef dla Młodych Talentów, zorganizowanym przez sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska. Celem „Mikserów Kulinarnych”, jest edukacja oraz umożliwienie spotkań młodzieży z najlepszymi polskimi szefami kuchni, tak więc gościem spotkania był Ernest Jagodziński – Szef kuchni restauracji „ Cucina 88” w Poznaniu, który opowiedział o codziennych obowiązkach i wyzwaniach na stanowisku szefa kuchni.
Młodzież wzięła również udział w pokazie kulinarnym o tematyce „ Tradycyjne polskie przysmaki na bazie mąki” , który został poprowadzony przez pana Michała Kutra -właściciela i szefa kuchni restauracji „A Nóż Widelec” w Poznaniu.
Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27
play youtube,
play youtube,
xvideos,
porn,
hentai,
porn,
xnxx,
xxx,
Phim sex,
mp3 download,
MÚSICA MP3,
Dairy Queen Canada Delivery,
Bratslavia,
A L Pitching Leaders,
Your Earlobes Are Thick And Chewy,
Compare Iphone Models,
Pavlus Travel Tours,
December In Washington Dc,
Jo Ann Fabric And Craft,
Amrican Dream Mall,
Matt Nagy,
What Vaccines Do Dogs Need Annually,
Driving Licence Uk Renewal,
Man Gym Clothes,
2023 Playoff Standings,
Jordan Battle,