UWAGA NOWI UCZNIOWIE NASZEJ SZKOŁY !!! 


Oto informacje dotyczące obowiązujących strojów w poszczególnych zawodach:
Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Dziewczęta:
 biały fartuch płócienny 
 zasłonka w kolorze pomarańczowym
 czepek na głowę
 bezpieczne, nie ślizgające się obuwie na niskim obcasie
Chłopcy:
 białe płócienne spodnie
 biała płócienna bluza
 zasłonka w kolorze pomarańczowym
 czapka kucharska
 bezpieczne, nie ślizgające się obuwie(na niskim obcasie)
Dodatkowo:na zajęcia:płócienny ręcznik do naczyń, rękawice ochronne
Technik hotelarstwa i technik obsługi turystycznej
Dziewczęta:
 spódnica czarna
 biała bluzka koszulowa
 obuwie na niskim obcasie (ciemne)
Chłopcy:
 biała koszula z długim rękawem
 spodnie klasyczne, garniturowe w ciemnym kolorze
 muszka czarna
 obuwie wizytowe ciemne


Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Skip to content